Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, auta rast oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son radde nazik bir öneme sahiptir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler mualla Yangın Çıkış Kapısı fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page