Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yakaının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği tedarik etmek sinein zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı sıyanet sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen bel kemiği amil bapnın felakete peklik seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin yaman sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve istanbul Yangın kapısı fiyatları korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page